Mijn favorieten

Onze medewerkers

Kerkhoffs Makelaardij b.v.

 Kerkhoffs Makelaardij BV
Kerkhoffs Makelaardij BV
NVM Makelaars en taxateurs
Ruim 30 jaar is Kerkhoffs Makelaardij B.V. actief als NVM Makelaars en Taxateurskantoor in Limburg.

Gespecialiseerd in verkoopmakelaardij, aankoopmakelaardij en taxaties.
Door onze centrale ligging behoort geheel Zuid-Limburg tot ons werkgebied.

Beëdigd door de Arrondissementsrechtbank
NVM lidmaatschap van NVM vakgroep Wonen en NVM vakgroep Business

Als geen ander kennen wij de markt en zijn onze makelaars en taxateurs u graag met onze enthousiaste werkwijze van dienst.
D.L.E. Kerkhoffs RM RT
D.L.E. Kerkhoffs RM RT
NVM makelaar-taxateur
046-4373427
Dave is sinds 1991 werkzaam bij Kerkhoffs Makelaardij, destijds nog het makelaarskantoor van zijn ouders. In 1996 is hij door de rechtbank beëdigd als makelaar-taxateur en lid geworden van de Nederlandse Vereniging van makelaars, NVM.

Dave (1970), woont samen met zijn vrouw en dochter in het beekse dorp Genhout en werkt graag hard voor zijn klanten. Elke opdracht is een nieuwe uitdaging met als uitgangspunt deze met zijn vakkennis en ervaring zo goed mogelijk uit te voeren.

Dave is ingeschreven in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) kamers wonen en bedrijfsmatig vastgoed, ook is hij ingeschreven in het register van de stichting vastgoedcert, kamers wonen/MKB en bedrijfsmatig vastgoed . Tevens is hij lid van de NVM vakgroep wonen.
Drs. P.W.M. Kerkhoffs BRE RM RT
Drs. P.W.M. Kerkhoffs BRE RM RT
NVM makelaar-taxateur
046-4373427
Patrick (1974) is na zijn studie bedrijfseconomie aan de universiteit van Maastricht en enkele jaren werkzaam te zijn geweest in de financiële sector in 1999 door de arrondissementsrechtbank beëdigd tot makelaar en taxateur.

Patrick woont eveneens samen met zijn vrouw en twee kids in het Beekse Genhout. Het makelaarsvak is hem met de paplepel ingegeven en hij kent de limburgse vastgoedmarkt als geen ander.

Patrick is ingeschreven in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) kamers wonen en bedrijfsmatig vastgoed, ook is hij ingeschreven in het register van de stichting vastgoedcert, kamers wonen/MKB en bedrijfsmatig vastgoed . Tevens is hij lid van de NVM vakgroep Business.
Daarnaast heeft hij nog de post HBO opleiding commercieel vastgoed afgerond (BRE bachelor real estate)