Mijn favorieten

TAXATIE WONING

Waarde van onroerend goed is voor weinig mensen dagelijks werk. Het gaat meestal om ingrijpende beslissingen, grote geldbedragen, meestal om het grootste bezit dat particulieren hebben. Een goede objectieve taxatie biedt vaak uitkomst.

Met een taxatierapport van Kerkhoffs Makelaardij weet u in elk geval zeker dat deze met de uiterste zorg, vakkennis, ervaring en objectiviteit is uitgevoerd. Onze makelaars-taxateurs zijn traditioneel door de Arrondissementsrechtbank beëdigd en lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars. We beschikken over ruime ervaring in het vak, geavanceerd woninginformatiesysteem en kennis van de regio. Wij zijn ingeschreven in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Tevens zijn wij VastgoedCert gecertificeerd.
 
Ons werkgebied omvat de westelijke mijnstreek, Maastricht/heuvelland en Parkstad. Ook voor gevalideerde NWWI taxaties bent u bij ons aan het juiste adres. 
 
Klik hier om een gevalideerde NWWI taxatie direkt aan te vragen, of bel ons even tel. 046-4373427 of vul het contactformulier onderaan de pagina in.
 
Onderstaand een greep uit de meest voorkomende taxatiedoeleinden waarvoor u bij ons zonder meer terecht kunt:
Financiering/hypotheek
Gevalideerde NWWI taxaties
Aankoopbeslissing
Verkoopbeslissing
Echtscheiding\relatiebeëindiging
Juridische geschillen
Deskundigen taxatie Rechtbank
Minnelijke waardering
Aangifte successie
Herbouwwaarde
Risk management/bijzonder beheer
Bijzondere objecten
Woonwagens
Huurprijsvaststelling
Woz contra/bezwaar
Fotorapportage/momentopname
Bewindvoering
Beleggingsobjecten
Recreatieobjecten

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring